Free Entry Cinderella boats to Sandhamn ticket with the Stockholm Pass

Cinderellabåtarna till Sandhamn

Stängt

Stockholm Pass Benefits:

Cinderella boats to Sandhamn with the Stockholm Pass
SEK 380, Child (6 -15): SEK 190

Gör en båtutflykt till någon av Stockholms skärgårdsöar. Med Cinderellabåtarna tar du dig snabbt och enkelt till familjevänliga Södra Grinda eller populära seglarmeckat Sandhamn.

Med Sandhamn som slutdestination kommer båten att lägga till vid ett flertal bryggor längst vägen. Du väljer själv vart du vill hoppa av. Vi rekommenderar ett besök på Södra Grinda eller Sandhamn.

Sandhamn, en klassisk destination och ett internationellt seglingscenter i Stockholms skärgård. 

Ön består av ett flertal butiker, restauranger, boenden, ett kafé samt ett bageri. De två äldsta hotellen på ön har anor sedan 1600-talet. Öns karaktär kantras av typiska skärgårdshus och smala gränder. Här bor det ca 90 permanenta öbor. Ön erbjuder utmärkta badmöjligheter med sandstränder eller klippor att bada från.

Tidtabell Stockholm-Sandhamn

17 jun - 16 aug:
Avresa: dagligen 10:00, 11:00.
Återresa: mån-tor 15:30, fre 15:30, 20:00, lör-sön 15:00, 15:30.

Notera: Turen har flera bryggstopp. Se fullständig turlista för mellanliggande bryggor här.

Grinda, en populär destination inte långt ifrån Stockholms pulserande innerstad. Ett besök på Grinda gör den som vill komma iväg ett tag från storstaden för att njuta av lugnet som ön hyser. Ett dopp i havet från klipporna eller från en av de mer familjevänliga sandstränderna är att rekommendera.

Grinda Wärdshus erbjuder ett brett utbud av aktiviteter under sommaren - uthyrning av kajak, boule eller volleyboll. På ön finns även en stugby, tältplats, vandrarhem, lanthandel, flytande bastu, glasskiosk och två restauranger. 

se: fullständig lista över attraktioner ingår

Loading Map - Please wait...

Adress:

Strandvägen, berth no 14

Telefonnummer:

Attraktioner i närheten