Free Under the Bridges of Stockholm boat tour

Under Bridges of Stockholm båttur

Öppet

Stockholm Pass Benefits:

Free Under the Bridges of Stockholm boat tour
Normal Price: Adult: SEK 260; Child (6-15): SEK 130

Med Sandhamn som slutdestination kommer båten att lägga till vid ett flertal bryggor längst vägen. Du väljer själv vart du vill hoppa av. Vi rekommenderar ett besök på Södra Grinda eller Sandhamn.

Sandhamn, en klassisk destination och ett internationellt seglingscenter i Stockholms skärgård. 

Ön består av ett flertal butiker, restauranger, boenden, ett kafé samt ett bageri. De två äldsta hotellen på ön har anor sedan 1600-talet. Öns karaktär kantras av typiska skärgårdshus och smala gränder. Här bor det ca 90 permanenta öbor. Ön erbjuder utmärkta badmöjligheter med sandstränder eller klippor att bada från.

Grinda, en populär destination inte långt ifrån Stockholms pulserande innerstad. Ett besök på Grinda gör den som vill komma iväg ett tag från storstaden för att njuta av lugnet som ön hyser. Ett dopp i havet från klipporna eller från en av de mer familjevänliga sandstränderna är att rekommendera.

Grinda Wärdshus erbjuder ett brett utbud av aktiviteter under sommaren - uthyrning av kajak, boule eller volleyboll. På ön finns även en stugby, tältplats, vandrarhem, lanthandel, flytande bastu, glasskiosk och två restauranger. 

TIDTABELL

31 aug - 31 dec fre-sön 11:00, 14:00

För mer information om tidtabellen, besök Stromma webbplats.

HUR MAN KOMMER DIT:

- Buss: 2

- Tunnelbana: Kungsträdgården


se: fullständig lista över attraktioner ingår

Loading Map - Please wait...

Adress:

Strömkajen, kajplats 4, Södra Blasieholmen 9

Telefonnummer:

Attraktioner i närheten