Vad ingår med Stockholm Pass, vad är inkluderat?

Stockholm Pass är ett upplevelsekort som ger besökare möjlighet att uppleva allt som Stockholm har att erbjuda samtidigt som de tjänar både tid och pengar. Stockholm Pass inkluderar fri entré till över 60 toppattraktioner och museum inklusive ett brett utbud av sightseeingturer med båt och buss.

Vad är inkluderat? 

  • Fri entré till över 60 av Stockholms mest attraktiva attraktioner
  • Fria buss- och båtturer i Stockholms stad, öar och kanaler. 
  • Guidebok för att hjälpa dig planera din vistelse. 
  • Köp till ett SL-kort för att enkelt ta dig runt i staden. 

Sightseeing på ett enkelt sätt

Stockholm Pass är utformat för att hjälpa alla turister och besökare att upptäcka Stockholms historia och kultur. Det är ett upplevelsekort som är mycket enkelt att använda. Kortet  scannas smidigt i entrén och fungerar som din biljett in till stadens bästa attraktioner och sighteeingturer. Så enkelt är det - när du har köpt ditt Stockholm Pass behöver du inte köpa några fler biljetter till attraktionerna. 

TIPS:Om du väljer att få ditt Stockholm Pass hemskickat innan ditt besök kan du börja att planera din vistelse i förväg med hjälp av guideboken som du får med Stockholm Pass. 

Spara med Stockholm Pass

Stockholm Pass garanterar dig fri entré till över 60 toppattraktioner, museum och sightseeingturer i Stockholm, inklusive SkyView, Kungliga slottet, en båttur till Fjäderholmarna och mycket mer. 

Upplev Stockholm och spara pengar på samma gång - det har aldrig varit enklare. Besök de mest populära attraktionerna utan att betala något extra och åk runt till alla sevärdheter, från slott till nöjespark, museum och båtrundtur- det finns något för alla!  

Här är ett exempel på hur du kan spara pengar:

Attraktioner i Stockholm Entréavgift vuxen
Hop On-Hop Off buss & båt 560 kr
Fotografiska 165 kr
Vasamuseet  150 kr
Skansen 220 kr
Artipelag Konsthall och båttur   185 kr
Kungliga slottet 160 kr
Nordiska Museet 140 kr
Djurgården Runt  230 kr
Fjärilshuset Haga Ocean 190 kr
Archipelago Tour with guide 305 kr
SkyView 160 kr
Panorama Tour 330 kr
Total SEK 3090

Köp ett 3-dagars kort för 1250 kr och besök dessa 12 attraktioner och res fritt med Hop On-Hop Off buss & båt och du har redan sparat pengar. Om du besöker fler attraktioner - så sparar du ännu mer! 

Nästa sida: Så här fungerar det: