Hur fungerar Stockholm Pass?

Stockholm Pass är din biljett till över 60 toppattraktioner;  du sparar både tid och pengar  då du slipper besväret med att köpa biljetter till attraktionerna på plats.

3 Steps

Fördelar med Stockholm Pass

SPARA TID med allt inkluderat i ett pass

SPARA PENGAR med alla entrékostnader inkluderat i kortet

MINDRE STRESS med vårt användarvänliga sightseeingkort  och gratis gudiebok. 

INGA BESVӒR med att bära runt på kontanter

Var kan det användas?

Stockholm Pass kan användas på de flesta av Stockholms kulturella och historiska attraktioner, samt på Hop On-Hop Off båt- och bussturer inklusive:

  - Vasamuseet
  - Kungliga slottet
  - SkyView
  - Båttur till Drottningholm
  - Nobelmuseet
  - Drottningsholms Slottsteater
  - Gripsholms Slott

När du köper ett Stockholm Pass ingår även en gratis guidebok med användbar information om var du kan använda ditt pass för att få ut det mesta av vistelsen. 

Hur fungerar det? 

Stockholm Pass fungerar genom ett scannings och QR-kodssystem och aktiveras första gången det används på en attraktion. Kortet gäller i 24 timmar, 48 timmar, 72 timmar eller 120 timmar från första aktiveringen så det är perfekt för alla typer  av besök, oavsett om det är en kort weekend eller en längre semester. 

Korten är giltiga en gång på varje inkluderad attraktion och sightseeingtur, med undantag för Hop On-Hop Off där det är fritt antal resor under kortets giltighetstid. Vuxenkort är för personer från 16 år och barnkort är för 6-15 år. Notera: varje barnkortsinnehavare måste alltid vara i sällskap med en vuxen kortinnehavare.

Nästa sida: Spara pengar