Hur fungerar Stockholm Pass?

Stockholm Pass är din biljett till över 60 toppattraktioner;  du sparar både tid och pengar  då du slipper besväret med att köpa biljetter till attraktionerna på plats.

3 Steps

Fördelar med Stockholm Pass

SPARA TID med allt inkluderat i ett pass

SPARA PENGAR med alla entrékostnader inkluderat i kortet

MINDRE STRESS med vårt användarvänliga sightseeingkort  och gratis gudiebok. 

INGA BESVӒR med att bära runt på kontanter

Var kan det användas?

Stockholm Pass kan användas på de flesta av Stockholms kulturella och historiska attraktioner, samt på Hop On-Hop Off båt- och bussturer inklusive:

  - Vasamuseet
  - Kungliga slottet
  - SkyView
  - Båttur till Drottningholm
  - Nobelmuseet
  - Drottningsholms Slottsteater
  - Gripsholms Slott

När du köper ett Stockholm Pass ingår även en gratis guidebok med användbar information om var du kan använda ditt pass för att få ut det mesta av vistelsen. 

HUR FUNGERAR DET?

Stockholm Pass fungerar genom att kortet scannas vid varje attraktion/sightseeingtur och första gången det scannas på en attraktion aktiveras också kortet. Kortet gäller i 24 timmar, 48 timmar, 72 timmar eller 120 timmar från första aktiveringen så det är perfekt för alla typer av besök till Stockholm, oavsett om det är en kort weekend eller en längre semester.

Korten är giltiga en gång på varje inkluderad attraktion och sightseeingtur, med undantag för Hop On-Hop Off där det är fritt antal resor under kortets giltighetstid. Vuxenkort är för personer från 16 år och barnkort är för 6-15 år.

Stockholm Pass har också en värdegräns som innebär att kortet endast kan användas inom ramen för ett på förhand angivet totalt värde av inträden till attraktioner under sin giltighetsperiod. Till exempel, med ett 3-dagars vuxen Stockholm Pass, kan du njuta av ett värde på 3500kr! Om du överskrider din värdegräns kommer passet att upphöra Här hittar du en fullständig fördelning av aktuella värdegränser för respektive giltighetsperiod..

Stockholm Pass

Värdegränser - Vuxen

Värdegränser - Barn
1 dygns 1800 SEK 1000 SEK
2 dygns 2700 SEK 1400 SEK
3 dygns 3500 SEK 1900 SEK
5 dygns 4600 SEK 2500 SEK

Nästa sida: Spara pengar