Hur fungerar Stockholm Pass?

Stockholm Pass är din biljett till över 60 toppattraktioner;  du sparar både tid och pengar  då du slipper besväret med att köpa biljetter till attraktionerna på plats.

Fördelar med Stockholm Pass

SPARA TID med allt inkluderat i ett pass

SPARA PENGAR med alla entrékostnader inkluderat i passet

MINDRE STRESS med vårt användarvänliga sightseeingkort och guidebok. 

INGA BESVӒR med att bära runt på kontanter

Var kan det användas?

Stockholm Pass kan användas på de flesta av Stockholms kulturella och historiska attraktioner, samt på Hop On-Hop Off båt- och bussturer inklusive:

  - Vasamuseet
  - Kungliga slottet
  - SkyView
  - Båttur till Drottningholm
  - Nobelmuseet
  - Drottningsholms Slottsteater
  - Gripsholms Slott

När du köper ett Stockholm Pass ingår även en guidebok med användbar information om var du kan använda ditt pass för att få ut det mesta av vistelsen. 

HUR FUNGERAR DET?

Stockholm Pass fungerar genom att kortet scannas vid varje attraktion/sightseeingtur och första gången det scannas på en attraktion aktiveras också kortet. Kortet gäller i 24 timmar, 48 timmar, 72 timmar eller 120 timmar från första aktiveringen så det är perfekt för alla typer av besök till Stockholm, oavsett om det är en kort weekend eller en längre semester.

Korten är giltiga en gång på varje inkluderad attraktion och sightseeingtur, med undantag för Hop On-Hop Off där det är fritt antal resor under kortets giltighetstid. Vuxenkort är för personer från 16 år och barnkort är för 6-15 år.

Stockholm Pass har också en värdegräns som innebär att kortet endast kan användas inom ramen för ett på förhand angivet totalt värde av inträden till attraktioner under sin giltighetsperiod. Till exempel, med ett 3-dagars vuxen Stockholm Pass, kan du njuta av ett värde på 3500 kr! Om du överskrider din värdegräns kommer passet att upphöra gälla. Här hittar du en fullständig fördelning av aktuella värdegränser för respektive korttyp.

Stockholm Pass

Värdegränser - Vuxen*

Värdegränser - Barn*
1 dag 1800 KR 1000 KR
2 dagar 2700 KR 1400 KR
3 dagar 3500 KR 1900 KR
5 dagar 4600 KR 2500 KR

*Värdegränserna beräknas på attraktioners/turens entrépris.

Nästa sida: Spara pengar